Schilderen

Schilderen

In opdracht schilder ik (liefst op een groot formaat) portretten van mensen en dieren. Naast cursussen beeldhouwen geef ik ook cursussen/workshops schilderen/tekenen. 

Cursus/Workshop
 
Schilderen /Tekenen 
 
Ben je beginner? Of schilder of teken je al een tijdje en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stap uit je comfortzone en verleg je grenzen! Sla aan het experimenteren. Dat kan door een andere techniek, materiaalgebruik, of plaatsing op het doek. Alles is mogelijk als je maar durft!!

Cursussen       
Van half september tot half december en van half januari tot half juni kun je 1 of meerdere blokken van 8 lessen volgen op de dinsdag-, of woensdagmiddag. Het is een cursus op maat in een kleine groep (maximaal 4 personen). Andere dagen of tijdstippen in overleg mogelijk.
 
Hoeveel
8 lessen van 2,5 uur: €150,- Losse les €20,-
Inclusief koffie/thee.

Workshops
Iets te vieren? Of gewoon een keer proberen? Volg een workshop van bijvoorbeeld een dagdeel. Ook een workshop aan huis of op locatie is mogelijk. Voor meer informatie en prijzen neem contact op.

Waar
‘De Vrije Wolf’ (in eigen atelier), Wolvenplein 27, Utrecht.

Schilderen in ‘de Vrije Wolf’

Schilderen op locatie

Eigen werk

Moos
(acryl op doek)
120 x 120 cm

Guus
(acryl op doek)
100 x 100 cm

Dymph
(acryl op doek)
100 x 120 cm

Portretstudie
(acryl op papier)
70 x 100 cm

Ladies (detail)
(druktechniek: acryl op papier)
100 x 70 cm

Vragen en aanmelden?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!