Workshops Beeldhouwen/Schilderen

Welkom bij een workshop voor 2 of meer!  

Iets te vieren, bijvoorbeeld je verjaardag? Op zoek naar een creatief familie-uitje of een inspirerende teambuilding? Volg een workshop beeldhouwen! Ga gezellig samen aan de slag. Al na ruim 2 á 3 uur ga je met je eigen kunstwerk naar huis. We sluiten de workshop af met een expositie en ‘bubbels’. Aantal deelnemers: 2 tot maximaal 8 á 10 personen.

 

Aan de slag bij een…

Workshop Beeldhouwen

Ervaar hoe leuk beeldhouwen is. Ga ‘aan de slag’ en begin de aan de spannende en inspirerende route van steen naar beeld. Je bent helemaal uit je hoofd. Speksteen is makkelijk te bewerken. Iedereen kan het!

Leuk van 12-112 jaar!

Een workshop beeldhouwen in speksteen van ca 2,5 uur is er vanaf €60,- p.p. Deze workshop is inclusief 1 steentje per persoon, gebruik van gereedschap, koffie/thee met iets lekkers en tot slot een drankje! De kosten van een workshop (ook op locatie) hangen af van lengte, aantal deelnemers en eventuele extra’s.

Voor vragen en offertes: info@mgee.nl

Workshop Schilderen

Stap uit je comfortzone en verleg je grenzen! Pak een penseel en ga aan de slag. Leer iets over de opzet van een schilderij, kleur, techniek en expressie. Niets moet. Alles is mogelijk als je maar durft! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een portret of een duet (combinatie schilderij en tekst).

Workshops van ca 2,5 uur zijn er vanaf €60,- p.p. Inclusief schildermaterialen.

Cursussen       
Heb je de smaak te pakken? Volg dan een cursus (4 lessen) op maat. Stap uit je comfort zone en sla aan het experimenteren. Dag en tijdstip in overleg.

Meer weten? Neem contact op. info@mgee.nl

Waar?

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!